Interview interview interview!!!

Cuak la pulak. Kenapa la kena ada interview.

Kitorang punya temu duga 5.4 ni..Hurm, sebelum ni 2 3 kali jugak la call SPA untuk confirmkan tarikh temu duga.

So sekarang nak kena selongkar semua file untuk cari surat beranak, sijil SPM, ijazah, transkrip & sijil-sijil lain.Pastu nak kena g fotostat pulak. Aaaaaa..malasnya nak buat semua tu. Owh, gambar ukuran pasport pun nak kena cari jugak.

Lagi malas bila mak tanya “Ni dah stadi belum ni? rilek je tengok”

Dan aku hanya mampu tesengih…….

Mission hari ini : stadi tentang SPA, KKM, NKRA, KPI, 5R, MTAC, TCM, ADR, NPCB, DCA, MADRAC, MDC, adenovirus, klinik 1 Malaysia, pos 1 Malaysia, forensic law.


** aja aja fighting **

Share on Facebook

Advertisements