Wow..blog ni dah berkulat. Berkurun x bukak. hehe.. Sibuk la kononnya. Hm, entry sebelum ni tentang baru nak kerja di sektor gov. Entry skarang ni plak tentang peletakan jawatan pegawai farmasi dari sektor gov.

Tak banyak benda pun yang perlu disetelkan. Antaranya :

  • Borang B –> Perakuan Hutang
  • Lampiran E –> Akuan Penerimaan
  • Notis Peletakan Jawatan
  • Serah Tugas

Mana nak download borang2 ni? Tak yah download..mintak je kat ofis hospital/klinik masing2. Gaji terakhir akan dibagi dalam bentuk cek. Lambat sikit la dapat dari orang lain. Kena selalu tanya orang ofis.

And now..siap sedialah anda untuk berkecimpung di sektor swasta pulak.

 **rezeki itu milik Allah**